Creatief coachingstraject

studiovoltalent-web-28

Studio VolTalent biedt tijdelijk plek om de stap (terug) naar werk kleiner te maken.

Wanneer iemand er nog niet aan toe is om weer (volledig) aan het werk te gaan, is het wel goed om een dag structuur aan te houden, bezig te blijven, andere mensen / gelijkgestemden te ontmoeten en jezelf te ontwikkelen.

Daarom bieden wij bij Studio VolTalent een coachingstraject waarin de deelnemers persoonlijk gecoacht worden terwijl ze meewerken aan commerciële creatieve projecten

De deelnemer leert in de studio nieuwe vaardigheden terwijl er op een ongedwongen tempo wordt gewerkt aan betekenisvolle projecten. Hierdoor leert de deelnemer o.a. om grenzen aan te geven en om (weer) werkritme op te bouwen. In de persoonlijke coaching wordt de werknemer gecoacht om te ontdekken welke doelen ze wil behalen en hoe ze succesvol kan terugkeren naar werk of hoe ze nieuwe mogelijkheden kan aangrijpen. 

Het traject is ontwikkeld voor de creatieve & getalenteerde vrouw die herstellende is van een burn-out of depressie. Of voor de vrouw die te maken heeft met lichamelijke klachten en graag wil onderzoeken wat ze nog wél kan!

Ik ben werkgever

studiovoltalent-web-8

Ik ben werknemer

studiovoltalent-web-13
0