Custom – made geboortekaartjes

Er zijn veel soorten kaarten, maar er is maar één ontwerp dat precies past bij jullie!

Ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje? Wij ontwerpen graag een custom-made geboortekaartje om de geboorte van jullie baby bekend te maken!

Wij ontwerpen uitsluitend kaarten op maat, dus helemaal naar jullie wens. Jullie kunnen hiervoor eigen ideeën aanleveren en op basis daarvan ontwerpen wij een totaalplaatje. Jullie ontvangen altijd een fysieke proefdruk en zodra de definitieve kaarten gedrukt zijn maken wij de kaarten eventueel ook verzendklaar met touwtjes / labeltjes / confetti, wat jullie maar wensen!

In onze portfolio kun je alle bestaande kaarten vinden die wij eerder hebben gemaakt. Je kunt hier inspiratie op doen en in combinatie met jullie eigen wensen maken wij graag een nieuw en verrassend ontwerp.

Hoe gaat het in zijn werk?

Bij Studio VolTalent vinden wij laagdrempelig contact heel belangrijk dus schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt. We houden contact via mail, telefoon en whatsapp zodat we gemakkelijk en snel kunnen overleggen. Met veel oog voor detail zorgen wij voor een bijzonder geboortekaartje waar jullie trots op kunnen zijn!

foto-2
3-4

Werkwijze

Als eerste willen wij graag van jullie weten wat jullie wensen zijn! We kunnen dit samen bespreken tijdens een persoonlijk gesprek, maar in de meeste gevallen kan dit ook prima per e-mail. Omdat elke kaart uniek is en de drukkosten te maken hebben met het aantal, het formaat en de papiersoort  bepalen wij de prijs aan de hand van jullie wensen, benodigd aantal kaarten en eventuele extra’s zoals touw & labeltjes, goudfolie, bijpassende adresetiketten, confetti of kraamborrel kaartjes.

Aan de hand van jullie inspiratie en ideeën maken wij een eerste opzet. Hierbij sturen we al een totaalplaatje van hoe het eindresultaat er ongeveer uit komt te zien (met hangkaartje, touwtje.. wat jullie wensen ook maar zijn).

Dit totaalplaatje sturen wij via mail zodat jullie daar samen rustig naar kunnen kijken en commentaar op kunnen geven. Wij verwerken dat weer in het ontwerp, net zo lang totdat jullie 100% tevreden zijn. Wij rekenen geen extra kosten voor correctierondes.

Tijdens het ontwerpproces houdt Marije contact met jullie via mail en/of whatsapp zodat we snel kunnen schakelen. Geen gedoe met inloggen, bestellen of een onbereikbare klantenservice, Marije is jullie aanspreekpunt en zij blijft – met oog voor detail – tot het eind persoonlijk betrokken.

Papiersoorten

Bij het aanleveren van het ontwerp zullen wij jullie adviseren over een bijpassende papiersoort. Daarin zijn vele mogelijkheden, maar eigenlijk is er keuze tussen glad papier (mat of glans / met of zonder laminaat) en papier met structuur. Vaak is voor één van de twee wel een voorkeur of geeft het ontwerp de doorslag omdat dit op de ene papiersoort het mooiste tot zijn recht zal komen.

cof

Luxe afwerking

Naast de juiste papiersoort kan ook een luxe afwerking zorgen voor een verrassend en onderscheidend resultaat. Denk aan goudfolie, lasersnijden, rondhoeken en lamineren.

Goudfolie

goudfolie

Lasersnijden

img_0716

Rondhoeken

siem-voorkant

Bij Studio VolTalent hebben wij een voorkeur voor het werken met labeltjes, touwtjes, fotostrips of andere extraatjes om jullie geboortekaartje net even anders te maken dan standaard! Een langwerpige, enkele kaart voorzien we bijvoorbeeld vaak van een touwtje & labeltje of een fotostrip en mooie paperclip. Wat ook super uniek is, zijn de houten figuurtjes die wij in veel verschillende vormen kunnen laten maken.

luuk-1
lily-voorkant
benjamin-1
tom-1

Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp, dan wordt er een proefdruk gemaakt. Na ontvangst van de proefdruk kunnen er ook nog aanpassingen gedaan worden. De enveloppen worden ook vast geleverd, zodat je vast kunt beginnen met adressen schrijven. Ook adresstickers & sluitzegels kunnen wij qua ontwerp afstemmen op de kaart.

Afhandeling

Zodra de baby is geboren neemt één van jullie contact met ons op via mail of telefoon om de geboorte gegevens door te geven. Wij vullen dan de gegevens in en sturen het ontwerp nog een keer via mail of Whatsapp ter goedkeuring. Wanneer het ontwerp voor 12:00 naar de drukker gaat dan worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd.

De levertijd van de geboortekaartjes is 1 á 2 werkdagen, maar kan nog één of twee dagen langer zijn wanneer deze nog verzendklaar worden gemaakt met touwtjes / labeltjes etc., dus houdt daar rekening mee!

Marije laat jullie via e-mail of whatsapp weten wanneer jullie de kaarten in huis kunnen verwachten. Ze mogen uiteraard ook opgehaald worden.

1-19

Willen jullie de kaarten liever graag zo snel mogelijk bij jullie vrienden & familie op de mat laten vallen? Dan kunnen wij de kaarten voor jullie op de post doen! De postzegels worden dan verrekend in de kosten en de overgebleven kaarten krijgen jullie thuis gestuurd om zelf rond te brengen en te bewaren.

Attendeer de kraamvisite vooral even op de mooie kraamcadeau’s die wij op basis van de geboortekaart voor jullie kunnen maken! Denk aan een geboorteposter, herinneringenkistje of een rugtasje met naam. In onze portfolio vind je hiervan wat voorbeelden.

0