20190612lr-8

Studio VolTalent is ontstaan vanuit het verlangen om creativiteit te delen en een plek te bieden voor vrouwen die aan de rand van de arbeidsmarkt staan of die om wat voor reden dan ook in een uitkering situatie zijn beland.

Naast dat wij maatschappelijk betrokken willen zijn, geven we ook workshops voor iedereen die wel een dosis creativiteit kan gebruiken! Bekijk hier ons aanbod en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Missie

Studio VolTalent speelt een rol in het laten meedraaien van vrouwen die te maken hebben met of herstellende zijn van een depressie en/of burn-out. Door hen mee te laten werken aan betekenisvolle en creatieve projecten voelen zij zich gewaardeerd en wordt zelfvertrouwen vergroot zodat zij sucesvol kunnen uitstromen naar een passende opleiding, betaalde baan of zelfstandig ondernemerschap.

Visie

Ieder mens is waardevol en ieder mens heeft talenten die op wat voor manier dan ook ingezet en ontwikkeld kunnen worden. Door het meewerken aan waardevolle projecten voelen de deelnemers zich gewaardeerd en worden zij zich bewust van hun eigen kunnen.  Zij worden krachtige, zelfstandige en zelfverzekerde personen die gemotiveerd doorstromen naar een betaalde baan en daardoor voor zichzelf een prettig leven creëren. 

Strategie

Studio VolTalent biedt een veilige, inspirerende en positieve werk omgeving waar de deelnemers hun talenten kunnen blijven inzetten op het gebied van design, styling & ambacht. De vrouwen kunnen zichzelf ontwikkelen in het werk, maar ook d.m.v. coaching. In de studio wordt gewerkt aan betekenisvolle projecten in opdracht van particulieren en van bedrijven. De talenten kunnen hier op een ongedwongen tempo aan meewerken. 

VolTalent creativity
0