Over Studio VolTalent

20190612lr-24

Studio VolTalent is ontstaan vanuit het verlangen om creativiteit te delen en een plek te bieden voor vrouwen die aan de rand van de arbeidsmarkt staan of die om wat voor reden dan ook in een uitkering situatie zijn beland.

Naast dat wij maatschappelijk betrokken willen zijn, geven we ook workshops voor iedereen die wel een dosis creativiteit kan gebruiken! Bekijk hier ons aanbod en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

studiovoltalent-web-52

Studio VolTalent is opgericht door Marije Kremers; een ondernemende creatieveling, avondmens en dol op koffie, wijn & nog veel meer.

Haar creativiteit vertalen naar fysieke producten, dat is wat zij het liefste doet. Marije is getrouwd met Rogier en moeder van 2 kinderen van 7 en 9 jaar. Haar vrije tijd brengt ze graag door met vrienden & familie, een uurtje sporten of met lezen van (ondernemers)boeken.

In de studio is Marije de creatieve professional en degene die zorgt dat er aan mooie opdrachten gewerkt kan worden. Met haar jarenlange ervaring als artwork designer, enthousiasme en positieve benadering helpt zij de talenten om out-of-the-box te denken en dromen na te jagen.

Missie & Visie

studiovoltalent-web-39

Professionals

20190619lr-4

Reviews

20190612lr-39
0