Wij bij VolTalent vinden laagdrempelig contact heel belangrijk dus schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer je vragen en/of opmerkingen hebt. We houden contact via Mail, telefoon en Whatsapp zodat we gemakkelijk en snel kunnen overleggen. Met veel oog voor detail zorgen wij voor een bijzondere kaart waar jullie trots op kunnen zijn! Onze werkwijze is als volgt:

Als eerste willen wij graag van jullie weten wat jullie wensen zijn! We kunnen dit samen bespreken in onze studio in de Performance Factory, maar in de meeste gevallen kan dit ook prima per e-mail. Omdat elke kaart uniek is en de drukkosten te maken hebben met het aantal, het formaat en de papiersoort  bepalen wij de prijs aan de hand van jullie wensen, benodigd aantal kaarten en eventuele extra’s zoals touw & labeltjes, goudfolie, bijpassende adresetiketten, confetti of kraamborrel kaartjes.

diamant

Aan de hand van jullie inspiratie en ideeën maken wij een eerste opzet. Deze sturen wij via mail zodat jullie daar commentaar op kunnen geven. Wij verwerken dat weer in het ontwerp, net zo lang totdat jullie 100% tevreden zijn. Ook houdt Marije contact met jullie via Whatsapp zodat we snel kunnen schakelen. Geen gedoe met inloggen, bestellen of een onbereikbare klantenservice, Marije is jullie aanspreekpunt en zij blijft – met oog voor detail – tot het eind persoonlijk betrokken.

diamant

Als jullie helemaal tevreden zijn over het ontwerp, dan wordt er een proefdruk gemaakt. Na ontvangst van de proefdruk kunnen ook nog aanpassingen gedaan worden. De enveloppen worden ook vast geleverd, zodat je vast kunt beginnen met adressen schrijven.  Ook adresstickers & sluitzegels kunnen wij qua ontwerp afstemmen op de kaart.

diamant

Zodra de baby is geboren neemt één van jullie contact met ons op via mail of telefoon om de geboorte gegevens door te geven. Wij vullen dan de gegevens in en sturen het ontwerp nog een keer via mail of Whatsapp ter goedkeuring. Wanneer het ontwerp vóór 12:00 naar de drukker gaat dan worden de kaarten dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. De levertijd van de kaarten is 1 à 2 werkdagen, maar kan nog één of twee dagen langer zijn wanneer de kaarten verzendklaar moeten worden gemaakt met touwtjes / foto’s / zakjes confetti etc, dus houd daar rekening mee! Marije laat jullie via e-mail of Whatsapp weten wanneer jullie de kaarten in huis kunnen verwachten.

Omdat wij onze post graag zo duurzaam mogelijk versturen werken wij samen met fietskoeriers. Zij zorgen ervoor dat ons pakket snel, professioneel en op een milieubewuste manier bij jullie thuis wordt afgeleverd!

Willen jullie de kaarten liever graag zo snel mogelijk bij jullie vrienden & familie op de mat laten vallen, dan kunnen wij de kaarten voor jullie op de post doen! De postzegels worden dan verrekend in de kosten en de overgebleven kaarten (voor jullie zelf, buren & familie) krijgen jullie thuis gestuurd om zelf uit te delen.

0