20190612lr-8

Studio VolTalent is ontstaan vanuit het verlangen om creativiteit te delen en een plek te bieden voor vrouwen die aan de rand van de arbeidsmarkt staan of die om wat voor reden dan ook in een uitkering situatie zijn beland.

De naam VolTalent staat voor Liefdevol en Hoopvol Talent. Een creatiever leven is voor iedereen mogelijk! Vaak voelen mensen zich tegengehouden door de angst niet goed genoeg te zijn, of iets lelijks te maken. Niet nodig! VolTalent geeft de tijd, ruimte én materiaal om in een inspirerende omgeving je creativiteit te gebruiken & te ontwikkelen. Daarnaast wordt men gestimuleerd om thuis ook aan de slag te gaan!

Studio VolTalent is Empowered ByMarij. Marije is grafisch ontwerper en werkt al jarenlang als designer van kleding & textiel. Daarnaast ontwerpt zij kaarten voor bijzondere gelegenheden zoals de geboorte van een baby, bruiloft of ander feestje. Benieuwd naar deze unieke kaarten? Je vindt haar werk hier.

Onder begeleiding van Marije ontwerpen de talenten diverse creatieve uitingen voor zowel particulieren als bedrijven. Denk aan logo’s, huisstijlen, posters & flyers, maar bijvoorbeeld ook textiel ontwerpen en moodboards voor interieurs.

Wij organiseren regelmatig leuke workshops voor iedereen die wel een dosis creativiteit kan gebruiken op het gebied van design, styling, handwerk, ondernemerschap en nog veel meer! Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van het aanbod en van de nieuwste ontwikkelingen.

VolTalent creativity
0